Autor
Kasperek, Agnieszka
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii : T. 6 technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : podręcznik
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Hasła przedmiotowe
Gastronomia urządzenia
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Nowa podstawa programowa.
Bibliogr., netogr. s. 377-382.
Dla technikum i zasadniczej szkoły zawodowej.
100
%a Kasperek, Agnieszka
245
%a Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii :
%b T. 6 technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : podręcznik /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 2016.
300
%a 384 s. :
%b il. (gł. kolor.) ;
%c 25 cm.
490
%a Gastronomia ;
%v t. 1
500
%a Nowa podstawa programowa.
504
%a Bibliogr., netogr. s. 377-382.
521
%a Dla technikum i zasadniczej szkoły zawodowej.
650
%a Gastronomia
%x urządzenia
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
700
%a Kondratowicz, Marzanna
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne